ZENWOOD.HU
sss

Kerti kiülő: Milyenek vannak?

A fa termékek a környezetünkben a legtermészetesebb hatást keltik. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a fa kerti bútorok jelenléte a kertjében, hogy teljessé varázsolja azt. Ezek közül is ajánljuk figyelmébe remek kiülőinket! Széles választékban kínálunk saját gyártású fa kiülőket, garnitúrákat, szaletliket, fából készült tárolókat.
Fa pavilonjaink több méretben és színben rendelhetőek. Vendéglátóipari egységeknek is szívesen ajánljuk termékeinket: sörpadok, zsindelytetős, illetve nádtetős kiülők, melyek több méretben is rendelkezésére állnak. Fa termékeinket gombaölő szerrel kezeljük, és lazúr festékkel három rétegben festjük, így biztosítjuk, hogy igazán időtállóak legyenek.

Árazás - Mit tartalmaz

Miután megszületett a konkrét elképzelés a kész szerkezetre részletes árajánlatot adunk, ami tartalmaz minden felmerülő költséget. Minden kerti kiülőt egyedileg gyártunk le az ügyfél igényeire szabva, így az árak tág határokon belül változhatnak, a métetek, kivitel és a felhasznált anyagok függvényében.

Hogyan? - felmérés, tervezés, gyártás, beépítés

Mint minden épületnél itt is az első és legfontosabb lépés az igények pontos meghatározása, amit a helyszíni felmérés után a tervezés követ. Miután minden paraméter le lett tisztázva, a rendelkezésre álló információk alapján árajánlat készül, aminek elfogadása után megkezdjük a kért szerkezet anyagának megmunkálását, kezelését, előszerelését, így csökkentve a helyszíni munkák mennyiségét.