ZENWOOD.HU
sss

Lambériázás

Lakótérben levő falfelületeket különféle okokból szokás lambériával lefedni. Elsődlegesen dekoratív felületet ad, és eltakarja a mögötte levő fal hibáit, s egyéb csúfságokat. Másodsorban a lambériázott felületeket szinte csak egyszer - vagy soha nem - kell a felületkezelni, és tisztítást is alig igényel.

Milyen anyagokból?

Szerencsére lambéria anyagból igen széles paletta áll rendelkezésre; a legegyszerűbb csomós luctól egészen a hőkezelt egzotikus fajtákig, így saját igényhez alakítható a falfelület. A csomómentes lambéria letisztult, modern megjelenést biztosít, míg a göcsös kivitel klasszikus, rusztikus hatást kelt.

Árazás - Mit tartalmaz

Az árazás alapját a felhasznált lambéria és a lefedni kívánt felület határozza meg. További költség-tényező az alap párnafázás , a szegés és felületkezelés.

Miután megszületett a konkrét elképzelés a kész szerkezetre részletes árajánlatot adunk, ami tartalmaz minden felmerülő költséget. Nem szabad elhagyni a fa felület megfelelő védelmét sem. ami már a felrakás előtt el kell hogy kezdődjön. Érdemes szálanként egyszer lazúrozni ,vagy lakkozni aztán pedig felrakás után legalább még egyszer.Erre az előzetes kezelésre azért van szükség mert ha csak a kész fa felületét kezeljük, akkor esetleg fa mozgáskor akárcsak milliméteres elmozduláskor is vékony festetlen sávok jelenhetnek meg.