ZENWOOD.HU
sss

Fedett - nem fedett terasz

A nappali funkciójának megfelelő fedett, vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban. Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását.
A kültéri fa burkolat természetes megjelenést biztosít a teraszunknak, melegséget, otthonos hangulatot sugároz, a mindennapok „nyugalom szigeteként” fogható fel. A kültéri fapadló nemcsak teraszoknak kölcsönöz elegáns külsőt, hanem dekoratív és biztonságos, csúszásmentes burkolata kerti ösvényeknek, medencék körüli járófelületeknek, tetőkerteknek is. Meglévő beton teraszunknak új életet adhatunk egy szép, új fa burkolattal, tetővel ellátva pedig teljesen új életteret kapunk.

Felhasznált anyagok

Teraszok járórészének burkoásához leggyakrabban időjárásálló vörösfenyőt használunk, amit több rétegben kezelünk a kártevők és a nedvesség ellen.
Fedett terasz oldalsó és tetőszerkezetéhez luc vagy borovi fenyő az ideális. A tető anyaga lehet zsindely, cserép, vagy polikarbonát. Szükség esetén csatorna is felszerelhető.

Felmérés, tervezés, gyártás, beépítés

Mint minden épületnél, itt is az első és legfontosabb lépés az igények pontos meghatározása, amit a helyszíni felmérés után a tervezés követ.
Miután minden paraméter le lett tisztázva, a rendelkezésre álló információk alapján árajánlat készül, aminek elfogadása után megkezdjük a kért szerkezet anyagának megmunkálását, kezelését, előszerelését, így csökkentve a helyszíni munkák mennyiségét.